Vlekkeloos koken met de slimme oven van Miele

Waarom zou je stressen in de keuken, als alles ook vlekkeloos kan verlopen? Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een knappe innovatie van Miele: de ‘Dialog Oven’.
Miele Dialog oven


Niet zomaar een revolutionair toestel
Vind jij ook dat jouw oven toch echt wel de snelste is? Als je nog geen Miele Dialog Oven in huis hebt, durven we die mening toch doorprikken. Deze oven is niet zomaar een oven, hij is gewoonweg revolutionair. Waarom? De Dialog Oven gaat - de naam doet het al vermoeden - in dialoog met je ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat al je maaltijden tot in de puntjes bereid zijn. De vele complimenten die je tafelgenoten over je gerechten zullen geven, krijg je er gratis bij.


Een innovatie zo straf als de inductiekookplaat
De CEO van Miele, Dr. Markus Miele, noemt de Dialog Oven de grootste innovatieve stap vooruit sinds de introductie van de inductiekookplaat. Deze nieuwe oven is de eerste oven die werkt op basis van elektromagnetische golven die slim reageren op de textuur van het voedsel.


De technologie in de oven weet perfect hoeveel energie de ingrediënten afzonderlijk nodig hebben om te garen. Zo kan je een volledige maaltijd in de oven bereiden waarbij het vlees en de groenten samen in de oven gaan en vervolgens op hetzelfde moment uit de oven komen met hun eigen perfecte gaartijd. En dat is zelfs niet alles. Vis garen in een ijsblok zonder dat het ijs smelt, of kalfsvlees bakken in bijenwas zonder dat de was eromheen verdwijnt, zijn maar enkele voorbeelden van hoe adequaat en gesofisticeerd deze technologie werkt.


Tijdsbesparend en eenvoudig te monitoren
Leuk extraatje van de Dialog Oven is de bijbehorende applicatie waarmee je het hele kookproces kan opvolgen. Via de app kan je zelfs bepaalde settings wijzigen tijdens het gaarproces.

En alsof dat allemaal nog niet voldoende is, is er nog een immens groot voordeel: tijds- en energiebesparing. Aangezien de Miele Dialog Oven op basis van elektromagnetische golven werkt, wordt er in vergelijking met een conventionele oven heel wat energie en tijd bespaard. Een aardappelgratin bereid je in je Dialog Oven in amper 35 minuten. Bij een klassieke oven is dat 60 minuten.


Waarom kiezen voor een Miele oven? Klik hier!