Tot € 4.500 aan gratis toestellen op uw uitgeruste keuken

Gratis toestellen van het merk AEG of SAMSUNG voor een maximum bedrag van € 4.500 bij bestelling van een uitgeruste keuken. Ter waarde van maximale verkoopprijs van € 4500. Deelnemende merken: AEG - SAMSUNG


Algemene voorwaarden:

  • Actie is enkel geldig met toestellen van het merk SAMSUNG en AEG
  • Wijziging van toestellen in hetzelfde merk is mogelijk mits opleg.
  • Korting is niet cumuleerbaar met andere merken
  • Geldig bij minimumaankoop (meubelen/werkblad) van € 15 000,- excl. BTW (exclusief accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing)
  • 5 jaar garantie op toestellen na registratie door de eind klant
  • Minimum 4 toestellen waarvan Oven, Vaatwasser, Koelkast, Microgolf.
  • Actie geldig na getekende bestelbon voor 30/08/2024
  • Enkel geldig voor particuliere klanten die voor 30/08/2024 een offerte/bestelbon tekenen
  • Andere merken nemen niet deel aan deze actie

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ONZE AANPAK

In 4 stappen naar je droomkeuken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

1. KENNISMAKING                   2. KEUKENONTWERP

Bij DE BISSCHOP begint elk project met een persoonlijke kennismaking. Wij geloven dat een goed gesprek de basis vormt voor het realiseren van uw droomkeuken. Tijdens deze eerste ontmoeting luisteren onze ervaren adviseurs aandachtig naar uw wensen en behoeften. Of u nu een duidelijk beeld heeft van uw ideale keuken of op zoek bent naar inspiratie, wij staan klaar om u te begeleiden met deskundig advies en creatieve oplossingen.

Met de informatie uit de kennismaking en de precieze afmetingen beginnen we aan het ontwerp van uw keuken. Onze ontwerpers zetten uw visie om in een gedetailleerde 3D-tekening, waarbij uw ideeën, wensen en de functionaliteit van de ruimte centraal staan. Dit proces is een samenspel van creativiteit en technische precisie, waarbij we streven naar een ontwerp dat zowel mooi als praktisch is.

3. PRODUCTIE IN BELGIË        4. PLAATSING

Een van de unieke aspecten van DE BISSCHOP is onze productie in eigen land. Dit betekent dat wij volledige controle hebben over de kwaliteit en afwerking van uw keuken. Ons vakmanschap en de passie voor schrijnwerk zorgen ervoor dat elk element van uw keuken met de grootste zorg wordt vervaardig. Dit maakt maatwerk en aanpassingen mogelijk die perfect aansluiten bij uw persoonlijke wensen.

De laatste stap in onze aanpak is de plaatsing van uw keuken. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte installatie, met oog voor detail en respect voor uw woning. De plaatsing gebeurt volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden, zodat u kunt genieten van een prachtig eindresultaat dat jarenlang meegaat. Ook na de plaatsing staan we voor u klaar voor eventuele vragen of aanpassingen.