Onze afdeling Bouw & Industrie blijft geopend volgens de normale openingsuren.
Onze afdeling Keukens & Elektro blijft bereikbaar als afhaalpunt. Wij zijn bereikbaar per telefoon en email via 053 77 60 01 of via 
info@debisschop.be.
Herstellingen en plaatsingen blijven we uitvoeren.

De Bisschop Keukens & Elektro


Keukens & interieur

Bent u op zoek naar een droomkeuken of nieuwe huishoudtoestellen, uw zoektocht begint bij De Bisschop altijd met een bezoek aan onze toonzalen.


Een impressie van individuele keukenconcepten is onvermijdelijk en een eerste gesprek met een van onze ervaren medewerkers bevestigt uw vertrouwen.

Elektro

In onze showroom op de 1ste verdieping ontvangen onze medewerkers u graag en staan klaar om u raad te geven zodat uw mogelijke aankoop precies beantwoordt aan uw behoeften. 


Onze toonzaalruimte is gezellig opgebouwd met ruime productgamma’s, afdelingen op maat en aangepast aan het productassortiment.


Kortom, zowel de keuken- als de elektroafdeling heeft een eigen karakter en speelt daarbij in op de nieuwste technologieen en trends.

Bekijk onze folder

Benieuwd naar onze nieuwe folder?

Bekijk het snel via onderstaande link.


De Bisschop bezoeken?

Gentsesteenweg 325, 9300 Aalst

T 053 77 60 01, info@debisschop.be

BE 0400.281.881


ONZE KLANTEN

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel


"Nooit gedacht dat wij een keuken zouden vinden die zo goed bij ons past. Wij zijn enorm tevreden met De Bisschop."


- Familie Antonissen -